Profil

/Profil
Profil2018-12-07T14:16:41+00:00

Bundgaard Tømrer og Snedker

1 firma|2.generation|3 brødre

Bundgaards Tømrer og Snedker ApS er grundlagt i 1973 af Tømmermester Henry Bundgaard. Firmat drives i dag af Henrys 3 sønner, Peter, Per & Mogens. 2. generation af godt håndværk.
Vi udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi har DØGNVAGT på telefonen, så når skanden er sket kan du trykt ringe til os døgnet rundt. Vi tager herefter bestik af situationen og lapper, hvis der er muligt, så du igen kan vende tilbage til hverdagen.

Vi udfører bl.a.: Totalentrepriser – Sommerhusrenovering – Vinduer og døre – Tagarbejde – Glarmester – Tilbygninger – Maskinsnedkeri – Nybyggeri – Renovering – Trægulve m.m.
Kontakt os for et godt tilbud.

Vi klarer både det simple og det avancerede

Intet er for stort – intet er for småt

Bundgaards Tømrer & Snedker ApS klarer alle typer opgave inden for byggeri.

Vi lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Vi opsætter trapper og istandsætter døre og vinduer.

Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Vi bygger sommerhuse, garager og udestuer.

Bundgaards Tømrer & Snedker ApS er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste og giver robuste, naturlige og æstetiske overflader.

Kontakt os for en snak om dit projekt.

Din garanti for kvalitet

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Som medlem af Dansk Håndværk er Vi omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning. Ordningen har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og virksomheder.
Garantiordningen dækker tab forbundet med eventuelle mangler ved udført arbejde.
Du kan læse om Dansk Håndværk Garantiordning her.